Samarbejde

Vi vil gerne arbejde med dig!

Er du interesseret i et partnerskab med os?

På Nordombord skaber vi informativt og visuelt rejserelateret indhold rettet mod backpackere, flashpackere, digitale nomader og andre rejseentusiaster.

Henvender dit brand sig til denne målgruppe? Så skal vi måske stable et samarbejde på benene.

Det vigtigste for os er at lave kvalitetsindhold, der er brugbart for vores læsere.

Vi vil inspirere og guide danske rejsende til at opdage, udforske og nyde vores vidunderlige verden – på en ansvarlig og bæredygtig måde.

Vil du være en del af det?

Foto

Mangler du skarpe billeder til hjemmesiden, Instagram-feedet eller den næste kampagne? Billeder er et vigtigt kommunikationsredskab, og vi kan levere alt fra portrætter og reportager til livsstils- og dronefotos.

Video

Gennem gribende, levende billeder kan vi fange seernes opmærksomhed og tage dem med på en inspirerende videorejse. Vi kan inkludere dig i vores egne destinations- og oplevelsesvideoer eller lave en brandet video, der kan bruges på virksomhedens egne kanaler.

Instagram

Er du interesseret i at sponsorere opslag på Instagram, som når ud til tusindvis af rejseinteresserede følgere fra hele verden? Vi tilbyder ikke deciderede reklameopslag, men har du et produkt eller en service, der er relevant for vores følgere, så lad os høre nærmere.

j

Artikler

Vi skriver både rejsereportager, blogindlæg, lister og guider til forskellige destinationer og oplevelser. Skal vi skrive for dig? Det kan både være i form af nyt indhold kreeret specifikt til dit medie eller omskrivninger af vores tidligere artikler.

Destinationspromovering

Søger du et dansk rejsepar til at promovere din destination, så er Nordombord måske svaret. Gennem tekst, billeder og video kan vi fremvise destinationen på vores egne eller dine kanaler. Lad os sammen lave en løsning, hvor der tages hensyn til netop dine mål (og dit budget).

Anmeldelser

Har du et hotel, en kaffebar, en oplevelse eller smart rejseudstyr, der kan berige vores rejseliv? Vi tilbyder ærlige anmeldelser af rejserelaterede produkter og services, der kan hjælpe vores læsere til at rejse mere og bedre.

Presseture

Tag os med på en pressetur! Med detaljerede beskrivelser og masser af billeder kan vi vise vores læsere, hvad der gør netop din destination til noget helt særligt.

Konkurrencer

Både nye og etablerede brands kan komme ud til rejsende gennem konkurrencer eller giveaways. Sammen kan vi ramme både jeres målgruppe og vores læsere.

Andet

Har vi ikke nævnt dig endnu? Samarbejdsmulighederne er uendelige, så kontakt os hellere end gerne, så vi kan finde ud af, om vi er et match.

Kontakt os

Er du interesseret i et partnerskab med Nordombord, så tøv ikke med at sende en e-mail til kontakt@nordombord.dk eller udfylde kontaktformularen.

Skriv gerne et par linjer om dine tanker eller forslag, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Forresten kom vi på tredjepladsen i Travelmarkets konkurrence “Danmarks bedste rejseblog 2017“. Det er vi meget beærede over!

Nordombord Travelmarket tredjeplads

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi sender rejseråd og inspiration, som vi har gjort os umage med - maks én gang om måneden ☀